Планово спират водата за 8 часа във Веселиново, Стара река и Кукорево на 13 юли
Петък, 09 Юли 2021г. 16:55ч.    PDF Печат Е-поща

no-water-1Планово спират водата за 8 часа във Веселиново, Стара река и Кукорево на 13 юли от 8 часа. Официалното съобщение на "ВиК" - Ямбол гласи:

„Във връзка с реализацията на обект „Реконструкция и разширение на вътрешна водопроводна и канализационна мрежа на гр. Ямбол", изпълняван като част от инвестиционните дейности по проект „Доизграждане и реконструкция на водоснабдителна и канализационна системи в обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация" ЕООД, гр. Ямбол", финансиран от Кохезионния фонд на Европейския съюз, Ви информирам за планово спиране на водоподаването.

Същото е насрочено за 13.07.2021 г. (вторник) от 8:00 часа като очакваната продължителност е 8 часа. Без водоподаване ще остане цялата територия на град Ямбол (без Промишлена зона), с. Кукорево, с. Веселиново и с. Стара река.

Водоподаването ще се възстанови първо в ниската част на град Ямбол в следобедните часове на 13.07.2021 година. В късния следобед, ще се възстанови водоподаването и в Централна градска част, около парк „Боровец", с. Веселиново, с. Кукорево и с. Стара река. Вечерта ще се възстанови водоподаването по високите части на града и ж.к. Бенковски.

„Водоснабдяване и канализация" ЕООД - Ямбол и фирмата изпълнител се обръщат с апел към всички граждани да проявят разбиране, като се извиняват за временно причинените неудобства".

От Ръководството на „Водоснабдяване и канализация" ЕООД, гр. Ямбол

 
Банер