Празник на детето в селата Роза, Генерал Инзово и Крумово
Вторник, 01 Юни 2021г. 19:09ч.    PDF Печат Е-поща

1На 01 юни 2021 г., от 10.00 часа, в детските градини в селата Роза, Генерал Инзово и Крумово, се проведоха детски празници по повод Международния ден на детето.

Празниците бяха организирани от екипа на проект „Желани пространства" - Комплексен модел на интегрирани услуги за ранно детско развитие и социално включване в малките населени места", финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", заедно с детските градини в селата Роза, Генерал Инзово и Крумово, които са филиали на ДГ „Кольо Тенев" с. Тенево и ДГ „Звездица" с. Скалица.

Дворните пространства в детските градини се превърнаха в едни приказни места, изпълнени със смях, веселие и забавления. В празника участваха повече от 50 деца и техните родители, които се включиха в разнообразни викторини и игри.

Тържеството беше озвучено с незабравима детска музика и песни, също така малките таланти можеха да се изявят с песни и любими стихове. За всички деца имаше специален подарък – торбичка с лакомства, занимателни книжки за оцветяване и цветни флумастри.

На 1 юни си припомняме, че всяко дете има право да бъде зачитано и уважавано, всяко дете има право на развитие и закрила, всяко дете има право да расте в семейна среда или в среда, близка до семейната, такова беше и посланието на екипа на Проект „Желани пространства..."

 

23456

 
Банер