Детска градина „Щурче" - с. Кукорево изпрати с празник бъдещите първокласници
Вторник, 01 Юни 2021г. 08:36ч.    PDF Печат Е-поща

DSC06004Детска градина „Щурче" - с. Кукорево организира пъстър празник, за да изпрати децата от подготвителната група, които от септември ще бъдат в първи клас. Те бяха и основни герои на вечерта – за тях бяха песните, танците и стихчетата на по-малките. Самите те участваха в програмата, изпълнявайки песни и стихотворения за светите братя Кирил и Методий, за Апостола Васил Левски, за мама и още много и различни теми, за да покажат пред своите родители какво са научили в детската градина.

След празничната програма децата получиха удостоверенията си, облечени в тоги и характерните шапки за дипломиране заедно с подаръците, осигурени от община „Тунджа", а директорката на ОУ „Христо Ботев" с. Кукорево и тяхната бъдеща учителка в първи клас ги изненадаха с книжки и почерка.

На празника присъстваше зам.-кметът на община „Тунджа" Димитър Димитров, който получи и благодарностите на ръководството на детската градина към общината за подкрепата през цялата учебна година и за осигуреното ново оборудване на детската площадка, което е подарък за Първи юни за детското заведение.

DSC06007DSC06016DSC06023DSC06052

 
Банер