Честит празник, мили тунджански деца!
Вторник, 01 Юни 2021г. 09:09ч.    PDF Печат Е-поща

DSC06762Поздравявам ви с 1 юни – Международния празник на детето, най-радостният и лъчезарен ден, огрян от Вашите усмивки и от непринуденото Ви детско щастие!

Вие сте най-голямото богатство не само за Вашите родители, но и за нашата община, защото без Вас тя няма бъдеще.

Затова, като общинско ръководство, полагаме усилия да помагаме на Вас и на Вашите родители да се чувствате възможно най-добре в детските ясли, в детските градини, в училищата на община „Тунджа".

„Тунджа" е общината, която предоставя възможно най-добри условия за отглеждане и обучение на децата – от най-малките до най-големите ученици и непрекъснато се стреми да ги подобрява като база и като услуги за тяхното развитие.

В това отношение тя винаги е била първопроходник и сред първите е въвеждала най-добрите политики – безплатна детска кухня, безплатни детски ясли и градини, безплатно хранене на всички ученици, целодневна организация на учебния процес, условия за творческо развитие чрез извънкласни форми, безплатни летни лагери и много други форми на подпомагане.

Не случайно преди 10 години „Тунджа" беше обявена за „Община приятел на децата", а през 2012 г. получихме наградата „Златна ябълка" за принос за развитието и подобряване на благосъстоянието на децата.

Десет години ние надграждаме над постигнатото и непрекъснато се стремим да надскочим самите себе си, водени от максимата че Вие сте надеждата за нашата община!

Тази година нашият подарък за най-малките са детските съоръжения, които монтираме в дворовете на петте основни детски градини непосредствено преди 1 юни, а до края на годината те ще радват децата и на останалите групи по населени места.

Мили малки и пораснали деца, бъдете здрави, усмихнати и жизнерадостни!

Мечтайте смело, развивайте се, преследвайте целите си, за да радвате Вашите родители и нас, защото Вашите щастливи усмивки и успехите Ви са най-голямата ни награда!

Желаем ви щастливо и безгрижно детство!

Честит и весел празник!

Георги Георгиев,

Кмет на община „Тунджа"

DSC05833DSC05879DSC05882

 
Банер