Основно училище „Св. Паисий Хилендарски”, с. Роза пожела на своите седмокласници „На добър час!”
Вторник, 02 Юли 2019г. 11:01ч.    PDF Печат Е-поща

1На 28 юни 2019 година бе последният учебен ден за завършващите седмокласници на Основно училище „Св. Паисий Хилендарски", с. Роза. По този случай беше организирано празнично тържество, в чиято подготовка се включиха ученици, родители и учители.

Словото на класните ръководители от начален и прогимназиален етап, припомни на завършващите вълнуващи моменти от училищния живот и им благодариха за желанието, с което са се включвали във всички инициативи на училището – концерти, турнири, изложби, олимпиади, конкурси, клубове по интереси, отбори. Учителският колектив също пожела на седмокласниците много успех, късмет, сили да се преборят с трудностите и никога да не забравят родното училище.

С много емоции и сълзи на признателност завършващите ученици се разделиха със своите учители, като им благодариха за прекрасните изживени мигове, за научените ценни уроци по човечност.

Празникът продължи с разходка в Градския парк и участие в бала на седмокласниците и отличниците випуск 2018 – 2019 за община „Тунджа", в комплекс „Екатерина", село Веселиново.

Нека пожелаем на бъдещите осмокласници да продължат смело по пътя на знанието, съзиданието и доброто.

Екип на ОУ „Св. Паисий Хилендарски", село Роза

1

1

1

1

1

1

1

1

1