Оперативка с кметове и кметски наместници
Събота, 11 Април 2009г. 11:46ч.    PDF Печат Е-поща
Актуални новини
t-11042009-1
t-11042009-1

  На 9.04.2009 година в община „Тунджа” се проведе  работна среща с кметовете на населени места и кметски наместници. Заместник – кметът на общината Пенчо Пенев запозна присъстващите с намеренията на фирма „Язаки” да бъдат назначени нови работници от община „Тунджа”.

Татяна Бъчварова – отговорник за подбора на кадри към фирма „Язаки”, разясни на присъстващите кметове позициите на свободни работни места, условията и критериите за постъпване на работа. Ръководството на общината призова представителите на местната власт – кметовете и техните екипи да посредничат между фирмата и населението в разяснителната кампания с цел осигуряване на трудова заетост на хора от общината.

За акцентите в празничната програма и конкретните ангажименти на кметовете на населени места в рамките на нейната реализация, говори заместник - кметът Станчо Ставрев. От стана на директорите на дирекции -   Кирилка Михайлова и Ели Василева, на вниманието на присъстващите бяха поставени основни моменти в административното обслужване на населението и финансови въпроси, касаещи работата на кметствата от община „Тунджа”.

 

 
Банер