От днес започват празничните прояви за Коледа и Нова година
Понеделник, 12 Декември 2011г. 12:23ч.    PDF Печат Е-поща
Актуални новини
0

От днес, 12. 12. 2011 г., започват проявите в община „Тунджа” по повод предстоящите Коледни и Новогодишни празници.  В 17.00 ч., заедно с децата от Основно училище „Св. Паисий Хилендарски” с. Роза, ще бъде запалена украсата на административната сграда и пред входа на общината.

По традиция общината подготвя празник и подаръци за децата от всички 18 детски градини. Предствалението „Коледни звезди на „Тунджа” ще се проведе на 14 декември от 11 часа в салона на Държавен куклен театър „Г.Митев”.

Четвъртото издание на Младежкия благотворителен бал ще се проведе в ресторант „Екатерина” с. Веселиново на 15 декеври /четвъртък/ от 19 часа. Целта на благотворителната инициатива е да бъдат набрани средства за Фонда за подпомагане на деца и младежи с високи постижения в образованието, изкуството и спотрта, които са в неравностойно социално положение.

На 16 декември ще бъдат отличени най – добрите спортисти за 2011 г. Церемонията ще се състои в ресторант „Странджата” от 14.30 часа.

На 17 декември от 17 часа тържествено ще бъде отбелязана 80-годишнината на Народно читалище „Искра – 1931”, село Симеоново.

На 20 декември в 16.30 часа в Заседателната зала на община „Тунджа” кметът Георги Георгиев ще връчи стипендии и еднократно финансово стимулиране на ученици и студенти от община „Тунджа”, постигнали добри резултати в учебната работа.

Спортното състезание за учениците от община „Тунджа” „Бързи, смели, сръчни” ще се проведе на 21 декеври от 13.30 часа в Спортна зала „Диана”, град Ямбол.

Представянето на „Албум на войнишките паметници в община „Тунджа” с автор Стоян Чобанов ще се състои на 22 декември от 16.30 часа в залата на Държавен куклен театър „Г.Митев”.

 
Банер